uvádí...
7.–8. 6. 2023, Clarion Congress Hotel Olomouc
Open Menu
Program
O akci
Přidat do kalendáře
Místo konání
Proč se stát partnerem?
Proč se zúčastnit?
Fotogalerie
Registrace
Reference
Partneři
Spolupracující sítě
Historie
27. kongres Samoška
26. kongres Samoška
25. kongres Samoška
24. kongres Samoška
23. kongres Samoška
22. kongres Samoška
21. kongres Samoška
20. kongres Samoška
19. kongres Samoška
18. kongres Samoška
17. kongres Samoška
16. kongres Samoška
Kontakt
Program
O akci
Přidat do kalendáře
Místo konání
Proč se stát partnerem?
Proč se zúčastnit?
Fotogalerie
Registrace
Reference
Partneři
Spolupracující sítě
Historie
27. kongres Samoška
26. kongres Samoška
25. kongres Samoška
24. kongres Samoška
23. kongres Samoška
22. kongres Samoška
21. kongres Samoška
20. kongres Samoška
19. kongres Samoška
18. kongres Samoška
17. kongres Samoška
16. kongres Samoška
Kontakt
|
On-line HACCP reporting systém – konec ručního zápisu
24. 9. 2020
15:30–15:50
Radek Štěpnička, Maso – Třebovle
Ondřej Kudrnáč, Fri-Service Czech
On-line HACCP reporting systém – konec ručního zápisu
Případová studie zavedení systému v prodejně Maso – Třebovle
Demonstrace systému v provozu, zkušenosti obchodníka