uvádí...
27.–28. 1. 2026, Clarion Congress Hotel Olomouc

Jiří Konhefr

Majitel, Food Story

Jiří Konhefr

Majitel, Food Story

Celý profesní život pracuje v gastronomii a službách. Vyučil se kuchařem a a poté, co otevřel svoji první restauraci, se začal zajímat i o servis, vína a kávu. Následně si doplnil vzdělání na Vysoké škole hotelové. V současné době pracuje na projektu obchodů s kavárnou a restaurací Food Story.

Kongres SAMOŠKA
Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.